petek, 2. januar 2009

novoletna čestitka

No, pa smo ga preživeli. Novo leto namreč. Jure, tatjana in Jan ter mi trije smo praznovali kar dolgo v noč. No ja, otroka sta šla spat, da smo imeli 'ta stari' malo miru. Jedli smo dobrote izpod Mirotove roke, igrali katance in klepetali do štirih zjutraj.
Temu primerno je sledil zajtrk, ki ga nismo bili sposobni jesti vse do časa kosila. Novoletne dobrote te res napolnijo za nekaj časa.
Pravo presenečenje pa sva z Mirotom doživela prvega januarja ob pol polnoči. Telefonski klic naju je sprva spravil v bes (kdo za vraga sploh kliče ob takih urah), potem pa se je izkazalo, da klic prihaja iz Amerike. Imeli smo konferenčni pogovor v liniji Ohia - Florida - Slovenija (sever Amerike - jug Amerike in čezatlantska Slovenija). Najina bratranca Tom in Randy sta se spomnila na naju in tako smo malce poklepetali, če se že vidimo bolj redko.
Za konec današnjega razmišljanja prilagam link do videa, ki ga je iz vseh posnetkov poletnega dopusta po Sloveniji naredil Chris in je odličen: http://vimeo.com/2363685

2 komentarja:

  1. Čestitam za blog :)In komaj čakam, da berem dalje... :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala. Bom vidla, kok bo časa. Baje jutri začenjamo s terenom, ampak nekej sneg obljubljajo...
    Pozdravček + #:-*

    OdgovoriIzbriši